Voorgerechten

Duo van Zalm & Tonijn

Huisgemaakte tonijnsalade met gerookte zalmfilet op salade, rondom cocktaildressing

€ 10.50

Geitenkaasje uit de Oven

Met spek, cashewnoten en honing op salade, daarbij granaatappel en dressing van aceto balsamico

€ 8.00

Carpaccio van Ossenhaas

Met pijnboompitjes, parmezaanse kaas, huisgemaakte pestodressing en een garnituur van rucola, rode ui en olijven

€ 9.90

Champignonpannetje uit de Oven

Champignons met gehakt in een romige knoflook-kruidensaus, gegratineerd met kaas

€ 8.00

Gebonden Tomatensoep

Met verse groenten, basilicum en crème fraîche

€ 4.90

Hoofdgerechten

Allen geserveerd met salade en friet, gebakken aardappels of brood. Evt. verse daggroenten; 2.00 Euro pp.

Zalmtournedos

Zalmfilet uit de oven, geserveerd met witte wijnsaus of gegratineerd met geitenkaas

€ 16.50

Tilapiafilet

Gebakken smaakvolle en stevige filet, afgemaakt met dilleroomsaus en gerookte zalm

€ 16.00

Biefstuk

Naar uw wens gebakken biefstuk met pepersaus

€ 16.50

Varkenshaas

Licht rosé gebakken varkenshaas met een goed gevulde champignonroomsaus

€ 15.90

Saté van de haas

Spies varkenshaassaté geserveerd met satésaus

€ 15.50

Schnitzel

Varkensschnitzel in roomboter gebakken met champignons en uien

€ 14.20

Nagerecht

Banketbakkersijs Dessert

“Al meer dan 12 jaar onze topper op de dessertkaart!”

€ 8.00